14 november 2018 - Nieuwe Publicatie: Vruchtensap in de verschillende fasen van het leven

Nieuwe Publicatie: Vruchtensap in de verschillende fasen van het leven

De afgelopen jaren zijn er veel verschillende verhalen geschreven over fruitsap in relatie tot gezondheid die niet altijd gebaseerd zijn op de juiste wetenschappelijke feiten. Dit heeft geleid tot onduidelijkheid zowel bij professionals in de zorgsector als bij de consument. 

Op basis van die wetenschappelijke feiten en opinies van belangrijke experts stelt Fruit Juice Matters informatie ter beschikking die toegankelijk is voor iedereen: van wetenschappers en artsen tot voedingskundigen, diëtisten, journalisten en consumenten.

Een voorbeeld daarvan is deze bundeling van factsheets die bespreken hoe fruitsap een rol kan spelen in de verschillende fasen van het leven. 

Klik onderstaande knop om de publicatie te bekijken. 


Klik hier